Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η χρήση χημικών απαγορεύεται σε όλο τον κόσμο από το Διεθνές Δίκαιο. Δείτε τι γίνεται στην Ελλάδα

Σε όλες τις χώρες του κόσμου έχει απαγορευτεί η χρήση χημικών από την αστυνομία για την καταστολή διαδηλώσεων, καθώς έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία. Μόνο στην Ελλάδα και στην Αργεντινή εξακολουθούν και τα χρησιμοποιούν. Χώρες του ΔΝΤ και οι δύο! Τυχαίο? Δεν νομίζω!
Αρκετοί από εσάς θα...
έχετε ΄΄γευτεί΄΄ την γεύση των χημικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Κι ας μην είστε κουκουλοφόροι, ας μην πετάτε μολότοφ και ας μην σπάτε καταστήματα. Δεν χρειάζεται. Η Αστυνομία θα σας ψεκάσει σαν κατσαρίδες μόνο και μόνο επειδή κατεβήκατε σε μια πορεία να διαμαρτυρηθείτε. Όσες κυβερνήσεις κι αν αλλάξουν, όσες διευθύνσεις της Αστυνομίας τα χημικά και τα δακρυγόνα θα πέφτουν σαν τα ρύζια στους γάμους. Κι αυτό για να φοβίσουν και να αποτρέψουν τον κόσμο να διαδηλώνει. Μήπως σας θυμίζει κάτι από χούντα?
Έτσι κι αλλιώς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η υγεία των πολιτών. Πολιτικοί και αστυνομικοί είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα που επαναλαμβάνεται τακτικά στους δρόμους. Και σαν να μην φτάνει αυτό , τα χημικά που πετάνε είναι ληγμένα εδώ και χρόνια, κάτι που μπορεί να αποβεί και μοιραίο για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι το Δεκέμβρη του 2008 χρησιμοποιήθηκαν τόνοι χημικών, μερικά από τα οποία είχαν λήξει ακόμα και από το 2008! Να παρακαλέσουμε λοιπόν τους αγαπητούς αστυνομικούς: όταν ξαναψεκάσουν τους πολίτες που υποτίθεται ότι προστατεύουν, τουλάχιστον να χρησιμοποιούν χημικά που έχουν λήξει λιγότερο από 5 χρόνια. Έτσι, για να αισθανόμαστε ασφαλής.
Τι να περιμένεις όμως από μια τέτοια επικίνδυνη αστυνομία? Που ρίχνει χημικά που έχουν λήξει πριν από 10 χρόνια? Που τα πετάει σε απλούς πολίτες και όχι σε κουκουλοφόρους? Που κάνει χρήση χημικών απευθείας στο πρόσωπο και τα μάτια των πολιτών?
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Προσοχή: Δεν βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους αστυνομικούς και δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μιλάμε μόνο για τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.
 

ΥΓ: ''Κύριε'' Μπάτσε:
 
Εσύ που πετάς τα χημικά όπου να 'ναι χωρίς να σε νοιάζει, εσύ που ψεκάζεις τον κόσμο στη μούρη, εσύ που δεν ρίχνεις χημικά μόνο στους ταραξίες αλλά και σε απλούς πολίτες όλων των ηλικιών. Όταν γυρίσεις σπίτι σου μπορείς σε παρακαλώ να ρίξεις και λίγο χημικά στα παιδιά σου? Έτσι για να σου που την εμπειρία τους. Έτσι κι αλλιώς μην ξεχνάς ότι μπορεί ήδη να τους έχεις ρίξει, γιατί μπορεί και τα δικά σου παιδιά να έχουν βρεθεί απέναντι σε μπάτσους σαν κι εσένα σε κάποια πορεία...
 
















 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου